تحولات منطقه

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۹
کد مطلب: ۱۱۴۶۸۱۷

در دهه کرامت سال ۱۴۰۵ ، در جوار بارگاه منور امام رضا(ع) یک‌هزار و ۸۲ پیوند ازدواج ثبت شد.

ثبت بیش از هزار پیوند آسمانی در حرم رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رئیس اداره امور پایگاه‌های حرم مطهر رضوی گفت: همزمان با دهه پرفیض کرامت و در روزهایی که حرم مطهر رضوی میزبان خیل عظیم زائران و دلدادگان اهل‌بیت (ع) بود، بیش از هزار زوج جوان زندگی مشترک خود را در فضای معنوی و نورانی بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) آغاز کردند.

میلاد شعیبی، با اشاره به آمار ثبت عقد زوجین در دهه کرامت امسال اظهار کرد: از ابتدای دهه کرامت سال ۱۴۰۵، تعداد یک‌هزار و ۸۲ عقد ازدواج در حرم مطهر رضوی ثبت شده است؛ آماری که نشان‌دهنده استمرار علاقه و ارادت جوانان به آغاز زندگی مشترک در جوار حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) است.

وی افزود: زوج‌های جوان از شهرهای مختلف کشور با حضور در حرم مطهر رضوی، آغاز زندگی مشترک خود را متبرک به نام و یاد امام مهربانی‌ها کردند و فضای معنوی این ایام، جلوه‌ای خاص به مراسم‌های عقد بخشیده بود.

شعیبی خاطرنشان کرد:استقبال زوج‌های جوان از ثبت عقد در فضای معنوی حرم مطهر رضوی همچنان قابل توجه است و بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند آغاز رسمی زندگی فرزندانشان در جوار بارگاه نورانی حضرت رضا (ع) رقم بخورد.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha